Stor succes også hos den mindste med krav om at retten bliver en fast del af menuen. Kræver dog en del forberedelse hvis man ikke har et opdateret indisk køkken.
| masala pasta (kan forberedes i forvejen og holder fint på køl): | |
| 1 1/2 spsk | korianderfrø |
| 1/2 tsk | spidskommenfrø |
| 1 | nip methi frø (5-6 stk) |
| 1/2 tsk | sennepsfrø (også fint med nigella) |
| 1-5 | tørrede chilier (alt efter chillismagsløg) |
| 3-4 fed | hvidløg |
| 1 | stort (ca. 100 g) løg |
| 1 tsk | tamarind-pasta |
| 4 spsk | kokos (mel eller friskrevet) |
| 1 1/2 spsk | olie |
| stødt gurkemeje | |
| evt. 1-2 spsk | kokosmælk |
| curry: | |
| 1-2 | hårdkogte æg pr. person*, uden skal og med et snit på langs ned til blommen |
| 1 | medium (ca. 70 g) finthakket løg |
| 2 | (ca. 140 g) finthakket tomat |
| (evt. 1 stor kartoffel i tern) | |
| ca. 175 g | kokosmælk |
| 2 spsk | olie |
| 1 | (3-5 cm) kanelstang |
| 1 | kvist curry leaf |
| 1 | knivspids carom/ajwain frø |
| ca 6 dl | vand |
| salt (1/2-2 tsk efter smag) | |
| evt. pisket æg til legering hvis man vil have en tykkere sovs. | |