asiatisk fisk uden salt

Denne anretning har været på nytårsmenuen med stor succes, folket forundres gang på gang over at den er tilberedt uden salt. til 4 pers.

Ingredienser:
4store stykker bagepapir
madsnor
300-400 gAsiatiske blad-grøntsager.
Vælg choi sum hvis muligt, det ligner lidt bok choi, men med lysere blade og gule/gulgrønne blomster. Alle dele af planten bruges og smager lidt forskelligt.
4fileter af fast hvid fisk (ca 100-150 g pr portion). Til hverdag går pangasius fint.
4stængler koriander
8kaffir lime blade
4stilke citrongræs, halveret på langs
4små grønne chili i skiver
serveres med limebåde
Fremgangsmåde:
Del ingredienserne i 4 portioner og lav 4 pakker som følger:
Placer grøntsagerne nederst, vikl korianderstænglen omkring fisken og læg den på det grønne.
Læg kaffir limeblade, chilli og citrongræs øvest og bind papiret sammen med madsnor i en sløjfe (sløjfen gør det nemt at åbne de varme pakker ved bordet).

Pakkerne dampkoges (eller dampes i en si) i 5-10 min. afhængigt af størrelsen på fileterne, (se evt fremgangsmåden under opskriften på "bau").

Serveres i papiret med friske limebåde