Den ældste er på sommervisit hos bedsteforældrene så jeg gør noget extra ved kartoflerne i aften. Taget fra Årstidernes ugebrev uge 25: Letsprængt andebryst med brocolli/kartoffelsalat
| 1 spsk | dijonsennep |
| 1 spsk | honning |
| 2 spsk | æbleeddikke |
| 4 spsk | olivenolie |
| -blandes og smages til med salt og peber |
| 1 | broccoli |
| 1 kg | (kogte) kartofler |
| 1 | rødløg i tynde både |
| 2 spsk | ristet sesam |
Fremgangsmåde:
Skræl og kog kartoflerne knapt dækket i letsaltet vand, del broccoli i mundrette bidder og skær løget i både.
Når kartoflerne er knapt færdige slukkes der for blusset og broccolibuketterne kommes med et par minutter så de damper men stadig er sprøde.
Skær kartoflerne i mundrette stykker og vend salaten sammen.
smager rigtig godt sammen med koriander marineret laks