broccolli-kartoffelsalat

Den ældste er på sommervisit hos bedsteforældrene så jeg gør noget extra ved kartoflerne i aften. Taget fra Årstidernes ugebrev uge 25: Letsprængt andebryst med brocolli/kartoffelsalat

Ingredienser:
1 spskdijonsennep
1 spskhonning
2 spskæbleeddikke
4 spskolivenolie
-blandes og smages til med salt og peber
1broccoli
1 kg(kogte) kartofler
1rødløg i tynde både
2 spskristet sesam
Fremgangsmåde:
Skræl og kog kartoflerne knapt dækket i letsaltet vand, del broccoli i mundrette bidder og skær løget i både.
Når kartoflerne er knapt færdige slukkes der for blusset og broccolibuketterne kommes med et par minutter så de damper men stadig er sprøde.
Skær kartoflerne i mundrette stykker og vend salaten sammen.

smager rigtig godt sammen med koriander marineret laks