Tjaa jordbær overtrukket med chokolade er godt så hvorfor ikke chokolade overtrukket med jordbær.
200 g | mørk chokolade på ca 70% |
1 dl | fløde |
1 spsk | honning |
2 spsk | smør |
1 tsk | aroma efter eget valg, vaniljerom er godt |
4 spsk | frysetørrede jordbær |
Fremgangsmåde:
ca 1/2 delen af chokoladen rives eller hakkes fint, resten blandes med fløde og honning og varmes under opsyn i microovnen indtil chokoladen akkurat er smeltet.
Det flydende hældes over i en kold skål og blandes med resten af chokoladen aroma og smørret og røres indtil alt er smeltet sammen.
Trøffelmassen stilles på køl nogle timer indtil den er helt fast.
Rul trøflerne til kugler (her er det godt med kolde fingre) undgå så vidt muligt at bruge håndfladerne. og stil på køl endu engang.
Jordbærrene knuses til støv (evt i morter) og kuglerne vendes rundt.