coleslaw a la americano

Husker ikke præcist hvor jeg fik den, men det var noget med en amerikansk ambassadørfrue. Denne version her kan Karsten spise selvom han er allergisk overfor friske gulerødder.

Ingredienser:
1/2hvidkål/spidskål
4store gulerødder
Marinade:
2 spskdijonsennep
1 dlæbleeddikke
3 tsksellerisalt
2 spsksukker
1 tskspidskommen
lidtpeber
Dressing:
2 1/2 dlcremefraice
1 dlgræsk yogurt
1/2 dlmayonaise (hvis man er til det fede og fade erstattes yogurten af ren mayonaise)
sukker, salt og peber after smag
Fremgangsmåde:
Hvidkålen og gulerødderne snittes/rives fint og blandes med marinaden i en plasticpose.
Tryk luften ud og lad det marinere 1/2-3 timer.

Dressingen smages til med et nip peber og 1/2-1 tsk fint salt,
sukker tilføjes indtil den er lidt vammel (for mig går grænsen ved 1-2 spsk).
Væden vrides ud af grønsagerne. Bland med dressing og server.