hokkaidosuppe frit efter årstiderne

Ingredienser:
1/2frisk chili
1 ds(2 1/2 dl) kokosmælk
1hokkaido
1/2citron
1porre (erstattes evt af løg)
1/2rød peber
1-3 dlsuppe (hønsekød eller grøntsags)
olivenolie, salt
Fremgangsmåde:
Porre, chili og peber ternes og hokkaidoen gøres i stand, dvs.skylles, befries for kærner og skæres i tern.
Grøntsagerne vendes i olie og bages i ovnen (ca. 200‎°C) indtil de begynder at tage farve.
Når det er ved at være tid til at spise, koges grøntsagerne møre i suppen
(husk at koge bradepanden af med en smule suppe) og blendes sammen. Kokosmælk tilsættes og koger op.
Til slut smages suppen til med citron saft, -skal og salt.
(man kan også nøjes med at sautere grøntsagerne uden græskarret, og koge alt mørt i suppen, så bliver kogetiden ca. 20 min).