Linsesuppe med hjemmelavet bacon: 3. ben i den fantastiske 3-benede skammel fra river cottage. Brug hjemmelavet bacon og spis kærnemælksbrød til Dette er en 1 1/2 dl. DVS der skal ca 1 1/2 dl af hver af hovedingredienserne til suppen.
| (ca 1 1/2 dl af:) | |
| 1 | løg i tern |
| 1-2 | gulerødder i tern |
| 1-2 | bladselleri stængler i tern |
| 3-4 skiver | bacon |
| 1 1/2 dl | røde linser |
| 1/3 spsk | oregano |
| 1/2 spsk | timian |
| 1 l | hønsekødssuppe |
| 25 g | koncentreret tomatpuré |
| 1 splat | worchestersauce |
| peber og olivenolie | |
| Tilbehør: | |
| brød til at dyppe i suppen | |
| ost f. eks. cheddar eller parmesan til at drysse over suppen | |