linsesuppe med bacon

Linsesuppe med hjemmelavet bacon: 3. ben i den fantastiske 3-benede skammel fra river cottage. Brug hjemmelavet bacon og spis kærnemælksbrød til Dette er en 1 1/2 dl. DVS der skal ca 1 1/2 dl af hver af hovedingredienserne til suppen.

Ingredienser:
(ca 1 1/2 dl af:)
1løg i tern
1-2gulerødder i tern
1-2bladselleri stængler i tern
3-4 skiverbacon
1 1/2 dlrøde linser
1/3 spskoregano
1/2 spsktimian
1 lhønsekødssuppe
25 gkoncentreret tomatpuré
1 splatworchestersauce
peber og olivenolie
Tilbehør:
brød til at dyppe i suppen
ost f. eks. cheddar eller parmesan til at drysse over suppen
Fremgangsmåde:
Lad grønsager og bacon smumfe i olivenolien uden at brunes i 10-15 min.

Tilsæt de øvrige ingredienser pånær boulionterningen og kog op.
Dæmp varmen og smag til med boullionterningengen.
Lad suppen simre 20-30 minutter indtil de røde linser akkurat er kogt ud.
Server med revet ost over og brød til.