Oopsier med nøddeknas, diabetikervenlige "muffins".
3 | str L æg delt i blommer og hvider |
100 g | philadelphia smøreost |
2 tsk | loppefrøskaller (husk) |
2 tsk | sukrin |
1 tsk | bagepulver |
10 g | sesamfrø |
12-15 | muffinforme |
|
60 g | grofthakkede nødder |
2 tsk | sukrin |
Fremgangsmåde:
Rist nødderne på en pande ved lav/medium varme til de begynder at tage farve, skrab dem ud til kanten af panden og lad sukrinen smelte på midten.
Røres godt sammen og afkøles på et stykke bagepapir.
(tænd ovnen på 150 °C)
Pisk æggeblommer og ost til en jævn blanding og bland husk,sukrin,bagepulver og sesamfrø heri.
Æggehviderne piskes stive og vendes forsigtigt sammen med ostemassen.
Fordel nødderne i bunden af muffinsformene og læg æggemassen henover.
Bages v. 150 °C i 25-30 min.