rabarber-yogurt is

Jeg fik den ældste til at lave rabarberkompot mens den yngste og jeg piskede med elpisker.

Ingredienser:
Ismasse:
1-2 dlgræsk yogurt
2-2 1/2 dlfløde
2æggehvider
sukker efter smag.
Rabarberkompot:
1/2vaniljestang
1/4-1/2 kgrabarber
rigeligt sukker
1/2 dlvand
Fremgangsmåde:
Rabarber skæres i 1/2*1 cm tern og koges til kompot med en smule vand+vanilje korn+vanilje stang+rigeligt sukker.


Fløden piskes og vendes sammen med yogurt, æggehviderne piskes med ca 1 spsk sukker og vendes i yogurt/fløde massen.
når massen er en anelse sødere end man kunne ønske sig er den perfekt og stilles i fryseren.

Ismassen stilles i fryseren indtil kompotten er kølet af og tålmodigheden ikke rækker længere.

kompot og ismasse vendes gradvist sammen mens man smager på sagerne,

Omrøres jævnligt og er softice agtig efter ca 5 timer i vores fryser.