Spicy Shrimp Soup: Selfølgelig er ikke alle ingredienserne strengt nødvendige, men det smager bare så meget bedre når de er der.
| 2 l | hønsekødssuppe ikke for salt! + ekstra boullion til at koge nudlerne i |
| 2 | stilke citrongræs |
| 1 | galangarod i skiver, (kan erstattes med 2*1*3 cm ingefærrod) |
| 3 | kaffir-lime blade |
| 1 spsk | tamarind pasta |
| 1 tsk | fish sauce |
| 700 g | tigerrejer helst med skal |
| 1 | rød chili |
| 1/2 | lille løg i tynde skiver |
| 2 spsk | ristet chilipasta |
| ca 100 g | hvide, stilkede svampe |
| 1 | rød chili |
| 50-100 g | små tomater i smalle både |
| 1 | lime |
| 1 | bundt koriander med rod |
| 1 | rød chili |
| 2 spsk | palmeolie efter behov |
| 1/2 bundt | fint skåret forårsløg |
| 1 | majskolbe, hvor majsene skæres fra kolben = det søde indslag |
| tilbehør: | |
| ramen efter behov | |
| shiritake nudler efter behov erd et diabetes-venlige valg, husk at de skal tibringe en del tid i suppen for at tage smag. | |